perfekcija grafičnega oblikovanja
oblikovanje je strast
dizajn je lahko tudi umetnost
perfegt reference
tudi slovnica je pomembna
perfegt - izdelava spletnih strani
 
 
   
 

Prednost je dodana vrednost.

 
Estetika je pomembna
Komunikacija in izgled sta enakovredni komponenti in sta pri oblikovanju ključnega pomena. Izdelek, ki obiskovalce dobro informira, a izgleda nevšečno, bo pritegnil bistveno manj pozornosti. Oblika mora predstavljati vez med uporabnikom in vsebino.

S skrbno načrtovano anatomijo izpostavimo vsebino, zanemariti pa ne smemo tudi ostalih pomembnih objektov: navigacije, glave, noge in nezasedenega prostora.

Tudi mreža je pri oblikovanju ključnega pomena. Uveljavljala se je več tisoč let in pri njeni uporabi ne gre le za bolj urejeno razporejanje posameznih elementov, temveč tudi za ustrezna razmerja. Oblikovani izdelki, ki so v proporcih zlatega razmerja, so estetsko prijaznejši. Ta način oblikovanja se je izkazal že v renesančnih časih, ko so stvaritelji enaka razmerja uporabljali pri slikanju, izdelovanju kipov, arhitekture ...
 
Razmerja elementov, psihologija barv in ustrezna tipografija
Na estetsko dovršen izdelek vplivajo tudi druge stvari, zelo pomembna so razmerja med elementi: ravnovesje, enotnost, bližina, ponavljanje, poudarjanje, postavitev, sledljivost, osamitev, kontrast, proporcionalnost ...

Ni skrivnost, da je psihologija barv zelo pomembna: lastnike spletnih trgovin zanima, s katero barvo bi obiskovalce prepričali k čim več nakupom, dekoraterje zanima, katera barva bi v spalnici pričarala čim bolj sproščujoče vzdušje, lastniki restavracij bi radi izvedeli barvo, ob kateri bi gostje naročali večje obroke ...

Tipografija predstavlja naslednjo stopnjo vizualne komunikacije in je povezana z namembnostjo. Napačnih pisav načeloma ni, obstajajo pa neustrezne.
 
(SEO) optimizacija za boljše iskalne zadetke
Ustrezno in skrbno dodani parametri ter majhni, a učinkoviti prijemi so ključnega pomena za iskalnike, ki zadetke rangirajo glede na številna dejstva. Presenečeni bi bili, katera vsa so pomembna. Preko 200 jih je.
 
 

Celovita rešitev
na enem mestu.

 
Poskušamo doseči vrhunsko estetiko, razumljivo sporočilnost in maksimalno opaznost.
 
 
dolgoletne izkušnje na področju spleta in grafičnega oblikovanja
 
Dolgoletno obvladovanje oblikovalskih veščin na širokem področju (splet, tisk, celostna podoba, digitalna fotografija), kreativno razmišljanje in računalniška izobrazba brez dvoma zagotavljajo unikaten, vrhunski, estetsko prijazen ter vsestransko uporaben izdelek.

Z dobrim smislom za slovnico in s solidno fotografsko opremo lahko ponudimo resnično celovito rešitev.
Za dostopno ceno.
 
  fejsbuk perfegte-mail +386 (0)41 692 995kontaktni obrazecpodjetjezasebnost
perfegt - perfektna produkcija spletnih strani